NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Investiții masive la Ciohorăni


Administratia comunei Cihorani si-a propus, pe sfarsit de an, mai multe obiective importante ce vor fi demarate in 2016. Primaria a scos la licitatie un proiect integrat pentru realizarea investitiilor de modernizare a drumurilor interioare, construirea unei gradinite si a unui centru de ingrijire batrani, achizitii de utilaje pentru interventii la incendii, destinate serviciului voluntar pentru situatii de urgenta, si dotarea caminului cultural.

Valoarea totala a investitiilor a fost estimata la 3,4 milioane lei. Unul dintre cele mai importante proiecte este construirea gradinitei. Unitatea de invatamant va avea doua sali de clasa cu o capacitate de 15 copii fiecare si va fi dotata cu utilitati moderne.

Constructia va costa in jur de 628 mii lei. O alta prioritate a investitiilor de anul viitor este modernizarea unui numar de sapte strazi si drumuri din comuna, cu o lungime totala de doi kilometri. Valoarea estimata a lucrarilor pentru drumuri este de 1,79 milioane lei, iar centrul de ingrijire pentru batrani va costa 992 mii lei.

Sursa: ZiarulEvenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși, ediția a III-a. Artiști precum Delia, Xonia, Ion Paladi, Mioara Velicu și Daggu Project vor întreține atmosfera în decursul celor 3 zile de sărbătoare

Teona Gherasim

Asistații social din Valea Seacă, scoși la patrulare în preajma școlii (VIDEO)

Redacția

Ruginoasa: Evenimente prilejuite de Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site