NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Invențiile Clubului ”Roboticus”, din cadrul Colegiului ”Unirea” (VIDEO)

Pun pasiune în ceea ce fac, sunt creativi, vor să-i ajute pe cei de lângă ei cu invențiile lor. Sunt elevii din cadrul Clubului ”Roboticus”, de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” Pașcani.

Pe pagina de facebook a clubului au postat filmulețe video cu două dintre invențiile lor pe care le-au denumit: coș de gunoi inteligent și sistem automat de udare plante.

De anul trecut, la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” funcționează un centru de robotică, destinat pasionaților de inteligență artificială. Membrii ”Roboticus” au fost selectați în urma unor testări. Tinerii, alături de îndrumători au participat la diverse evenimente dedicate inteligenței artificiale. Ultimul este cel mai mare concurs de robotică din România, unde s-au înscris peste 5000 de elevi . Tinerii de la Roboticus au câștigat un kit cu ajutorul căruia au construit un robot.

Dezinvolți, isteți și cu încrederea în sine specifică vârstei, împărtășesc o mare pasiune – aceea pentru roboți și pentru robotică. Robotica permite o învățare interdisciplinară și activă. Necesită cunoștințe de fizică, matematică, electronică, tehnologie și programare.

Cos de gunoi inteligent♻️🤖#roboticus#cosinteligent @Ailenei Fabian

Publicată de Roboticus pe Joi, 25 iunie 2020

Sistem automat de udare plante

Publicată de Roboticus pe Joi, 5 martie 2020
loading...
Advertisements

Related posts

 Candidat din Iași, eliminat din examenul de bacalaureat pentru tentativă de fraudă. Interpretarea subiectelor de la Limba și Literatura Română

Redacția

Firmele din Iași care vor să pregătească elevi pot face parteneriate cu şcolile

Redacția

Trupa de Teatru Prometeu – câştigătoarea trofeului Rampa Teatrală (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...