NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Incident în fața Centrului Sf. Stelian: O creangă tăiată de niște copii a căzut în capul unui trecător

Incident stupid astăzi pe o alee pietonală din Pașcani. Creanga unui copac din incinta Centrului de Plasament Sfântul Stelian ce era tăiată de către niște copii a căzut în capul unui trecător.

Acesta a ajuns la Spitalul Municipal cu traumatisme minore. Creanga era tăiată de către niște copii din Centrul de Plasament, puși la treabă de angajați ai instituției.  

Gabriel Rangu, de 35 de ani, trecea în jurul orelor 11.00 prin fața centrului. Copiii care tăiau creanga nu l-au observat, iar în moment ce acesta a ajuns sub coroana copacului ea s-a desprins și a căzut peste bărbat. Speriați copiii au alertat angajații Centrului, iar trecătorii au sunat la ambulanță. Gabriel Rangu a fost preluat de un echipaj și dus la Spitalul Municipal. Starea lui de sănătate este bună, fiind în afara oricărui pericol.”La Compartimentul Primiri Urgențe a fost adus un pacient ce prezenta excoriații faciale și la membre. Pacientul a avut noroc, dacă era lovitura puternică puteam avea parte de un incident extrem de grav”, ne-a declarat Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal.    

  

Poliția a început o anchetă în acest caz. De asemenea și reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi vor demara o anchetă pentrua stabili modul de ce copiii au fost puși la asemenea munci.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CFR a lansat o campanie pentru ca oamenii să nu-și mai facă selfie pe trenuri

Redacția

Prezenţa tricolorului în arta populară – expoziţie la Muzeul Municipal

Ema Roman

993 copii din judeţul Iaşi au părinţi în închisoare. Suntem pe locul doi în ţară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site