NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Incepe programul “litoralul pentru toti”. CFR Calatori anunta reduceri

Cu prilejul programului Litoralul pentru toti, CFR Calatori va asigura legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra. Trenurile din programul “Trenurile Soarelui”, valabil pâna la data 13 septembrie, vor iesi treptat din circulatie începând din 10 septembrie, iar dupa aceasta data capacitatea de transport va fi adaptata cerintelor de extrasezon.  

Pasagerii CFR Calatori au posibilitatea de a calatori la tarife reduse, preturile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variata de oferte si facilitati disponibile. 

Advertisements

Cu oferta Minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de pâna la 25 la suta, chiar 30 la suta la cumpararea online. Trenurile Litoral care circula fara opriri intermediare între Bucuresti Nord si Constanta vor continua si în extrasezon sa parcurga aceasta distanta în 2 ore, iar durata calatoriei cu celelalte trenuri InterRegio pe ruta amintita se va mentine în medie la circa 2 ore si 20 minute. Începând cu data de 10 si respectiv 13 septembrie, unele trenuri Regio vor avea programul de circulatie adaptat la noul mers al trenurilor din extrasezon, iar modificarile vor fi anuntate la nivel local în gari.

  

Sursa: bzi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Se apropie. Lapoviţă şi ninsoare în nord-vestul şi centrul ţării

Redacția

Bunică bătută și mușcată de proprii nepoți

Redacția

Elevii de la Clubul Copiilor sărbătoresc Ziua Unirii la Ruginoasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site