RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Începe construcția bazinului de înot la Pașcani

Vești bune pentru pășcăneni! Administrația locală a anunțat că astăzi a început organizarea de șantier pentru bazinul de înot didactic. Primăria Pașcani a eliberat autorizația de construcție și a pus la dispoziție terenul. Această veste este mult așteptată de pășcănenii care au fost nevoiți ani de zile să meargă în alte localități care au astfel de bazine pentru cursuri de înot. Este un proiect tip, identic cu cel din municipiul Roman.

”A început organizarea de șantier pentru bazinul de înot didactic ce va fi construit în incinta Clubului Sportiv Municipal Pașcani, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții.Am discutat astăzi cu reprezentanții societății ce va realiza construcția pentru a mă asigura că au toate cele necesare începerii lucrărilor”, a anunțat primarul Marius Pintilie pe pagina sa de facebook.

Bazinul de înot va avea o suprafață de 840 de metri pătrați și va avea o parcare cu 10 locuri pentru a o deservi. Suprafața de teren pusă la dispoziție de municipalitate pentru construirea acestui bazin este de 3.000 de metri pătrați, iar lucrările vor dura un an de zile.

Related posts

 Ședință extraordinară de Consiliu Local

Redacția

Pânzaru se pregătește de concurs! Iohannis a promulgat legea care vizează activitatea profesională a medicilor

Marius Parteni

“Permis de Pașcani”, campania de strângere de semnături a debutat cu dreptul

Marius Parteni
Încarcă...