NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Incendiu de proporții izbucnit în această seară în Sodomeni (VIDEO)

Pompierii pășcăneni au avut de furcă mai bine de o oră în această seară, la stingerea unui incendiu declanșat din pricina unei neglijențe umane.

 

Este vorba de o construcție anexă a unei case, respectiv o bucătărie, aflată în proprietatea lui Dumitru Ungureanu, de 67 de ani, din suburbia Sodomeni. Omul este necăsătorit, nu are copii și locuiește singur. 

Din fericire, acesta a scăpat nevătămat, însă construcția a ars aproape în întregime, nici unul din obiectele din interior neputând fi salvate.

Potrivit vecinilor, martori la eveniment, incediul a izbucnit în jurul orei 18.00, din pricina unei țigări uitată aprinsă de către păgubit. 

Oamenii sunt de părere că, pe parcursul zilei, Dumitru Ungureanu, zis și „Titi”, ar fi fost plecat într-o localitate vecină la o soră de-a sa, acolo unde ar fi avut loc pomenirea tatălui său care purta numele Sfântului Gheorghe, pomenit astăzi în tradiția Bisericii Ortodoxe. Acolo, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice în exces, după care, întors acasă, ar fi adormit fumând, fără să-și mai dea seama de consecințele acestui fapt.

În urma apelului la 112, făcut de un vecin, în aproximativ 30 de minute de la izbucnirea incendiului, la fața locului au ajuns două autospeciale ale ISU Pașcani, care au purces imediat la izolarea și stingerea incendiului, încât flăcările nu s-au extins asupra casei păgubitului sau a gospodăriilor din jur. 

 

{flv}diverse/incendiu_sodomeni{/flv}

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Alte două asistente de la spitalele din Pașcani depistate pozitiv!

Marius Parteni

Consiliul Județean va stabili cine închide gropile de gunoi din Pașcani, Hârlău și Târgu Frumos

Răzvan Grecu

Sărbătoare mare astăzi! Buna Vestire, tradiții şi obiceiuri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site