NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Tânără snopită în bătaie de o colegă de cameră, într-un Centru de Plasament din Pașcani! (VIDEO)

Imagini uluitoare au apărut în această după amiază pe o rețea de socializare din Pașcani! Pe acestea se vede cum, într-o cameră din Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din municipiu, o tânără este snopită în bătaie de o colegă de cameră.

Momentul este filmat de alte fete care erau de față. Pe imagini se vede cum o fată este trasă de păr de către alta, trântită la pământ și lovită. Filmarea are aproximativ 2 minute, timp în care cea aflată la pământ este lovită constant.

Motivul care a dus la acest conflict violent ar fi fost unul de natură sentimentală. Cea care își lovește colega de cameră cere mereu să vadă poza unui tânăr, pe nume Andrei. Filmarea se oprește brusc, după ce tinerele care asistau cereau cu insistență agresoarei să înceteze cu loviturile.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, din informațiile deținute de reporterii Actualitatea Tv. Poliția și DGASPC Iași au fost sesizate. La nivelul centrului de plasament a început și o cercetare disciplinară. La ora incidentului erau 3 supraveghetori la muncă.

  

Vom reveni!      

Advertisements

Related posts

Pașcani: A făcut prăpăd pentru manele într-un bar: pahare sparte în cap, lovituri, distrugere

Redacția

Poveștile readuc la viață castelele din România

Redacția

Cum va fi vremea în luna noiembrie: Temperaturi din ce în ce mai mici și ploi puține

Redacția
Încarcă...