NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Încă un pesedist refuză CL. Următorul pe lista este capabil, conform meseriei pe care o practică, să resusciteze partidul!

PSD Pașcani este pe cale să epuizeze lista de candidați cu care s-a înscris la alegerile locale din 2012. Un alt membru de partid a refuzat Consiliul Local. Este vorba despre Marius Ciubotaru, care ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Benone Mihuț. Motivele pentru care acesta a spus nu posibilității de a fi consilier local este un conflict pe care acesta l-ar avea cu președintele PSD, primarul Dumitru Pantazi.

Vorbim de niște neînțelegeri cu unele suprafețe de teren agricol. Se pare ca Agrocomplex Lunca ar fi ocupat teren ce aparține asociației agricole a lui Marius Ciubotaru.

  

Cel care poate ajunge astefel în CL, pe locul vacantat prin excluderea lui Benone Mihuț, este Ioan Irina. Acesta este asistent principal în cadrul Serviciului de Ambulanta Pașcani.

Nu se știe încă dacă va accepta mandatul, dar prin natura meseriei sigur are capacitatea de a resuscita organizația locală.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Deputatul Axinte și Bogdan Alexa, fostul șef al ANRSC, pe lista PSD pentru CJ Iași

Marius Parteni

Sondaj horror pentru Liviu Dragnea: PSD, la un minim istoric

Redacția

Alegerile parlamentare vor fi pe data de 2 decembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site