NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă o zi pentru declararea averilor de către aleşi

Proaspeţi aleşi, consilierii locali ieşeni nu se grăbesc pentru a-şi face publice declaraţiile de avere. Pe site-ul Primariei nu a fost afişată nicio declaraţie de avere sau de interese, rămănând doar cele ale consilierilor locali de acum doua mandate sau chiar a fostului primar Gheorghe Nichita.


Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, mâine, 15 iunie 2016, este ultima zi în care primarul, preşedintele Consiliului Judeţean, consilierii locali şi judeţeni, prefectul, subprefectul, precum personalul instituţiilor publice şi  parlamentarii, pot depune declaraţiile de avere şi de interese anuale.

Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere, şi cuprind drepturile şi obligaţiile declarantului, ale soţului/soţiei, precum şi ale copiilor aflaţi în întreţinere şi vor cuprinde toate datele şi informaţiile solicitate de formular (funcţia, CNP, domiciliu), potrivit modelelor prevăzute în Anexa nr. 1 din Legea 176/2010. Declaraţiile se păstrează pe pagina de Internet a instituţiei şi pe Portalul public al Agenţiei pe toată durata exercitării funcţiei sau mandatului, timp de 3 ani după încetarea acestuia şi se arhivează potrivit legii.

  

Sursa: ziarulevenimentul.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Marius Pintilie (PNL): „Dacă asta e tot ce poate primarul Pantazi, e grav!” (VIDEO)

Marius Parteni

De ce nu-l dă Pantazi afară pe Dumea:„Sunt din ce în ce mai puțini cei care doresc să lucreze în astfel de servicii”

Marius Parteni

Pantazi şi funcţionarii, urecheaţi pentru lipsa teraselor la ştrand. Consilierii cer licitaţie, din timp, sau concesionarea locaţiei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site