NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Inca o serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judetul Iasi

Casa Judeteana de Pensii Iasi are alocat pentru seria a doisprezecea, un numar de 333 de bilete de tratament balnear, asigurate prin unitatile de tratament aflate în proprietatea Casei Nationale de Pensii Publice Bucuresti. Astfel, pensionarii ieseni pot alege una dintre statiunile Nicolina, 1 Mai, Olanesti sau Covasna. Data de intrare în statiuni este de 13 noiembrie 2016. 

Atribuirea biletelor de tratament balnear, precum si cota de contributie s-a facut prin alocare automata în sistem informatic, în functie de punctajul calculat pentru fiecare solicitant, perioada solicitata, numarul de locuri alocate pe fiecare statiune si in functie de numarul de solicitanti pentru acele locuri. Lista cu persoanele care au primit repartitie pentru bilet de tratament este afisata la sediul si pe site-ul institutiei. 

  

Toate persoanele din lista au fost înstiintate in scris si invitate sa se prezinte la Casa de Pensii, într-un interval stabilit, pentru a-si ridica biletele. Eventualele bilete neridicate în termen de cei în drept se redistribuie urmatorilor solicitanti. Persoanele care se regasesc în lista, la ridicarea biletului, trebuie sa prezinte si biletul de trimitere de la medic, original si copie dupa cartea sau buletinul de identitate si ultimul cupon de pensie. Costul unui bilet este de 50 la suta din cuantumul brut al pensiei incasate in luna anterioara plecarii in statiune.

Sursa: bzi.ro

Advertisements

Related posts

Patru persoane s-au înscris pe un post în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Oana Cordoneanu

Guvernul a inițiat o campanie pe Facebook. Cum poți avea rama de profil „Port mască”

Redacția

Ce se întâmplă dacă dormi cu un cactus în cameră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site