NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

În judeţul Vâlcea, spitalele nu reuşesc să cheltuie toţi banii alocaţi pentru investigaţiile medicale / CAS Vâlcea: ”Nu este posibil ca un furnizor privat de imagistică medicală să realizeze în iulie servicii de trei ori mai multe decât a reușit spitalul județean”

40% din fondurile alocate pentru investigațiile medicale paraclinice şi pentru internările de o zi vor fi returnați la buget după ce Spitalul Județean Vâlcea nu a reușit să-i cheltuie, relatează Agenția de presă Rador.

Alin Voiculeț, președintele CAS Vâlcea, dă exemplul unui cabinet de imagistică medicală, vecin cu spitalul județean, care a avut o activitate de trei ori mai mare decât instituția publică.

”Nu m-ar surprinde dacă investigațiile medicale, operațiile paraclinice efectuate de unicul furnizor de servicii medicale private nu ar fi peste serviciile medicale efectuate de aceste două unități sanitare publice. În condițiile în care dotările cu aparatură și personalul de specialitate nu sunt nici pe departe comparabile.

Nu este posibil ca un furnizor privat de imagistică medicală, vecin cu spitalul județean de urgență vâlcea să realizeze în iulie servicii de imagistică medicală de trei ori mai multe decât a reușit spitalul județean”, spune președintele CAS Vâlcea.

Advertisements
  

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vâlcea susține că cauza e dată de lucrările de modernizare care se desfășoară în toate secțiile unității.

Advertisements

”Spitalul are în acest moment proiecte în derulare de reabilitare și modernizare la nivelul tuturor secțiilor, Noi suntem într-o situație fără precedent”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

PSD face un pas în spate pe tema moţiunii de cenzură

Redacția

SUA dau o lovitură companiilor de telecomunicații chineze. Noile echipamente nu vor mai putea fi vândure din „motive de securitate naţională”

Redacția

Cătălin Drulă anunţă organizarea unui congres pentru alegerea preşedintelui USR, în acest an

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site