RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Iată elevii din Pașcani cu cele mai mari medii la Evaluarea Națională! FELICITĂRI!!!

bacalaureat-2022:-incep-probele-de-evaluare-a-competentelor

Astăzi au fost publicate rezultatele la examenul de Evaluare Națională. În cele cinci unități de învățământ s-au înregistrat rezultate foarte bune, dar nici unul dintre elevi nu a reușit să obțină media 10, după cele două probe scrise.

Cea mai mare medie s-a înregistrat la Școala Iordache Cantacuzino. Eleva Maria Murariu a obținut media generală 9.90. Ea a luat nota 10 la matematică și 9.80 la limba română.

Urmează Liceul Teoretic Miron Costin, prin eleva Alice – Maria Dominte care a obținut media 9.82. Ea a luat 10 la limba română și 9.65 la matematică.

La Liceul Tehnologic Mihai Busuioc eleva Corina Ștefania Chihaia a obținut media 9.77. Ea a luat 9.95 la matematică și 9.60 la limba română.

  

La Colegiul Național Mihail Sadoveanu doi elevi au aceeași medie, 9.67.

Este vorba despre Sabina Radu, 9.85 la limba română și 9.50 la matematică, precum și Loris Bortaș, 9.60 la limba română și 9.75 la matematică.

La Liceul Economic Nicolae Iorga elevul Matei Manciuc a obținut media 9.45, după ce a fost notat cu 9.05 la limba română și 9.85 la matematică.

Numele acestora ne-au fost confirmate de conducerile unităților de învățământ. O parte dintre ele au fost postate și pe rețelele de socializare de către cei din familie.

Related posts

Promoția 2024, curs festiv Colegiul Tehnic CF ”Unirea” (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Copaci îndepărtați pentru organizare traficului pe Eugen Stamate, spre piață. Vor fi noi plantări

Marius Parteni

Acoperișul de pe un bloc din Pașcani, distrus de furtuna (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...