RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Iarnă în toată regula, în luna aprilie, în zona Pașcaniului (FOTO-VIDEO)

Aprilie nu se dezminte şi aduce şi în acest an “zăpada mieilor”. În zona geografică a municipiului Pașcani a nins în această dimineață, iar stația meteo amplasată în curtea RAGCL a indicat o minimă a nopții trecute de -3,6 grade C. Fulgi de nea au căzut în zona Miroslovești – Pașcani, respectiv în zona Codrii Pașcanilor, unde traficul a fost îngreunat.

 

Pentru zilele următoare stația meteorologică din Pașcani prognozează temperaturi scăzute în continuare. Sâmbătă,12 aprilie, cerul va fi mai mult acoperit și vor continua să cadă precipitații sub formă de ploaie. Maxima zilei va fi de 9 grade C, iar minima de 3 grade C.

  

Duminică, 13 aprilie, temperaturile din termometre vor crește ușor, însă vremea rămâne închisă. Maxima va fi de 13 grade C, iar minima de 4 grade C.

În prima zi a săptămânii viitoare meteorologii anunță continuarea precipitațiilor sub formă de ploaie cu o temperatură maximă de 17 grade C și o minimă de 5 grade C.

12 judeţe din nordul, centrul şi estul ţării sunt până mâine dimineaţă la ora 8.00 sub cod galben de ploi şi ninsori. Atenţionarea meteorologilor vine după ce ieri a nins în mai multe zone din ţară, iar stratul de zăpadă a ajuns şi la 15-20 de centimetri. De asemenea, temperaturile au scăzut în ultimele ore cu până la 20 de grade. 

 

{flv}diverse/vremea aprilie{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Petrecere şi stand up comedy, în weekend la Paşcani

Ema Roman

Un nou transport cu donațiile pășcănenilor trimis de Colegiul „Unirea” în Ucraina. Mesajul de mulțumire al primarului din Horbova, Ucraina

Redacția

IGSU recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ

Oana Cordoneanu
Încarcă...