RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

HALEVI: Forțele israeliene desfășoară o operațiune terestră în Gaza. Fâșia Gaza este un câmp de luptă

Generalul Herzi Halevi, șeful Statului Major al Forțelor Armate israeliene, a declarat sâmbătă că țara sa desfășoară în acest moment o operațiune terestră în Fâșia Gaza.

Potrivit acestuia, forțele israeliene trec, astfel, la „etapa următoare”.

„Cei mai buni ofiţeri şi soldaţi, bine antrenaţi şi pregătiţi, sunt desfăşuraţi în prezent în Fâşia Gaza. Forţele noastre terestre desfăşoară o operaţiune importantă şi complexă. Obiectivele acestui război necesită o operaţiune terestră”, mai spune acesta.

„Au trecut trei săptămâni de la declanșarea acestui război. Acesta este un război în mai multe etape, iar astăzi am trecut la următoarea. Forțele noastre desfășoară în prezent o operațiune terestră în Fâșia Gaza. Aceste activități sunt susținute de atacuri precise și puternice, toate cu scopul îndeplinirii obiectivelor de război, destructurării Hamas, securizării granițelor noastre și scopului suprem, întoarcerii ostaticilor acasă”, transmite acesta într-un mesaj video.

  

A statement from LTG Herzi Halevi.

“The objectives of this war

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Kremlinul, după răspunsul scris al SUA și NATO: ”Va fi nevoie de timp pentru a analiza”/ ”Nu putem spune că punctele noastre de vedere au fost luate în considerare”

Redacția

VIDEO | Ucrainenii râd de vestele antiglonț ale soldaților ruși: „Priviți ce are a două armată a lumii”

Redacția

Un băiețel de doi ani și-a ucis mama în timp ce femeia vorbea pe Zoom cu colegii de muncă. Tatăl copilului a fost arestat

Redacția
Încarcă...