RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Grindeanu, despre mandatul șefului ANRE: Poate punem un specialist mai bun

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată în staţiunea Olimp, referitor la susţinerea lui Dumitru Chiriţă la şefia ANRE, că în partid nu s-a luat încă o decizie, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu adăugând că “poate punem un specialist mai bun”.

Sorin Grindeanu FOTO gov.ro

PSD încă nu s-a decis în ceea ce privește viitorul șef al ANRE FOTO: gov.ro

“Este o decizie care aparţine PSD-ului, care în mod cert va fi luată într-un cadru organizat de către PSD, într-o structură de conducere. Încă nu a fost …, cel puţin din câte ştiu eu, nu a fost luat acest subiect în discuţie”, a spus Mihai Tudose, întrebat dacă în condiţiile în care peste o lună expiră mandatul şefului ANRE, Dumitru Chiriţă, PSD îl va susţine pentru un nou mandat la şefia instituţiei.

  

Sorin Grindeanu l-a completat pe Tudose, adăugând că poate va fi schimbat din funcţie reprezentantul actual al ANRE.

“Poate punem un specialist mai bun. (…) O să vedem şi vă vom comunica”, a afirmat prim-vicepreşedintele PSD, viceprim-ministru şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă are ceva de reproşat lui Dumitru Chiriţă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul Ciucă a discutat cu ministrul turc al Apărării despre războiul din Ucraina şi preocupările comune legate de securitatea de la Marea Neagră

Redacția

Talibanii condamnă atacurile SUA din Yemen și cer lumii musulmane să fie unită

Redacția

Elena Udrea va fi adusă în țară până în 20 iunie / Anunțul ministrului de Interne

Redacția
Încarcă...