RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Patruzeci de ani de activitate pentru Grădiniţa cu Program Prelungit din Târgu Frumos

Sărbătoare pentru colectivul de cadre didactice şi copii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 din Târgu Frumos. Luna aceasta a împlinit 40 de ani de activitate, motiv pentru care, conducerea instituţiei organizează un eveniment aniversar.

 

 

  

“Noi ne pregătim pentru cea de-a 40-a aniversare a grădiniţei care a fost înfiinţată pe data de 1 noiembrie 1976. Vom serba vineri ziua grădiniţei, pe data de 25 noiembrie. Evenimentul va începe la ora 09.30, cu un program artistic desfăşurat de copiii din grădiniţă, apoi la orele 10.00, vom face o slujbă de sfinţire, apoi o prezentare a grădiniţei şi un protocol”, a declarat directoarea Daniela Ciobanu.

La grădiniţa cu Program Prelungit nr 1 Târgu Frumos sunt înscrişi 314 copii, îndrumaţi de 18 cadre didactice şi personal auxiliar. Instituţia funcţionează în trei locaţii, cu două schimburi, şase grupe de program prelungit şi altele şase care funcţionează după un program normal. 

 

 

Related posts

Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, selectat pentru o finanțare europeană. Stagii de practică pentru informaticieni

Ema Roman

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu:”Mi-am asumat introducerea şahului în şcoli”

Redacția

Inaugurare grădină de stimulare multisenzoriala la Școala Specială Pașcani (FOTO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...