RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gestul făcut de Lionel Messi înainte de plecarea de la FC Barcelona

De-acum este limpede: Lionel Messi nu va mai continua la FC Barcelona, anunțul fiind făcut de președintele catalanilor, Joan Laporta. Conform jurnaliștilor francezi, este doar o chestiune de timp până când PSG va anunța transferul starului argentinian. Până acolo, Lionel și-a luat la revedere de la toți prietenii pe care i-a avut la gruparea de pe Camp Nou.

Conform Marca, argentinianul a organizat o cină de adio care a avut loc sâmbătă seara, la reședința lui Leo din Barcelona.

Printre cei prezenți s-au numărat Sergio Busquets, Jordi Alba, Gerard Pique şi Sergio Aguero.

De altfel, Aguero a și postat o imagine alături de Messi pe contul personal de Instagram.

  

“Toate cele bune în ceea ce va urma, prietene. Şi mereu cu acest zâmbet. Te iubesc”, a fost mesajul celui care în vara acestui an a semnat o înțelegere cu gruparea de pe

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Legea pentru prevenirea și combaterea terorismului, modificată. Atribuții noi pentru șeful SRI

Redacția

Rusia ironizează anularea „rușinoasă” a refuzului extrădării lui Assange: „Occidentul a sărbătorit cu demnitate Ziua Internaţională a Drepturilor Omului şi încheierea «Summitului pentru Democraţie»”

Redacția

USR Braşov prezintă documente care indică prezenţa germenilor în apa potabilă furnizată la Râşnov în mai multe luni, anul acesta, inclusiv E.coli și enterococi

Redacția
Încarcă...