NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

George Simion (AUR) a luat la pas vineri seara terasele din Centrul Vechi, ca să-și promoveze un miting împotriva măsurilor luate în contextul pandemiei

Co-președintele AUR, George Simion, a mers, vineri seara, în Centrul Vechi din București, unde a luat la pas terasele ca ca să-și promoveze un miting împotriva măsurilor luate în contextul pandemiei.

Membri ai echipei lui Simion au împărțit fluturași prin care cheamă lumea la protest, sâmbătă, 2 octombrie, în Piața Universității.

George Simion, care a transmis LIVE pe pagina sa de Facebook, a spus că, dacă la congresul PNL de sâmbăta aceasta pot să participe 5.000 de oameni, atunci și AUR poate să facă peste o săptămână un protest cu 5.000 de participanți.

Simion a anunțat că protestul este împotriva măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei. George Simion s-a declarat împotriva vaccinării, a utilizării certificatului verde și a oricăror restricții.

  

De la miezul nopții, în București este obligatoriu certificatul verde la restaurant, cinema, spectacole, concerte, piscine, nunți și botezuri.

La mitinguri, este permis un număr de maximum 100 de pe

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Barna: Nu sunt miniştri USR-PLUS de care nu sunt mulţumit. Sunt colegi din Guvern de la care aş fi vrut ca unele proiecte să meargă ceva mai repede

Redacția

Pacientă cu coronavirus, mărturie teribilă din spital: „Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon”

Redacția

Incepand de astazi rovinieta va putea fi platita prin SMS

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site