NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Gala Actualitatea Tv: Iată nominalizații la categoria “Educație” și “Cultură – Spiritualitate”

Nominalizații la categoria Excelență în Educație și cei de la Cultură – Spiritualitate ai Galei Actualitatea Tv ediția a V-a au fost plăcut surprinși de faptul că cititorii site-ului newspascani.com și telespectatorii postului nostru de televiziune i-au nominalizat pentru a intra în votul final.

 

Reporterii Actualitatea Tv au stat de vorbă rând pe rând cu cei nominalizați, propunându-și să afle cum a fost din punct de vedere profesional anul 2014 pentru ei și cum comentează faptul că pășcănenii le-au acordat votul de încredere.

Corneliu Brădățeanu, profesor de matematică la Liceul Teoretic „Miron Costin”se declară surprins de nominalizare, dar, crede el, că nu este nimic extraordinar în meseria pe care o practică cu atâta dedicare.

Valentin Conțu, profesor de matematică la Școala „Iordache Cantacuzino” se declară mulțumit de anul 2014 care s-a dovedit a fi un “an normal în care rezultatele au fost bune și la nivelul școlii și la nivelul claselor”.  Nominalizarea la Gala Actualitatea Tv îl încântă, dar în același timp nu considera că locul lui era pe această listă:”Nu cred că era locul meu pe lista aceatsa. Eu consider că sunt cadre didactice mult mai bune decât mine.

Daniela Orășanu, profesor de economie la Colegiul Tehnic „Cf. Unirea” ne-a declarat:”Am avut parte de un an foarte bun din multe puncte de vedere. La început de an școlar am deschis șantiere educative care mi-au permis să dezvolt noi capacități la elevii cu care lucrez“. În același timp mulțumește tuturor celor care au nominalizat-o:”A fost o surpriză totală că am fost nominalizaă și mă simt extrem de onorată“.

La categoria “Cultură și Spiritualitate”, Claudia Costin, conf .univ. dr. Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava se declară onorată de această nominalizare în cadrul acestei categorii:”Pentru mine anul 2014 a fost un an plin de realizări. Mulțumesc celor care s-au gândit să mă nominalizeze pentru această gală. Este o surpriză foarte plăcută pentru mine și desigur mă onorează”.

Costel Olariu, preot la Biserica Sfânta Vineri și dr. Leonard Gavriliu – psiholog, scriitor, publicist și traducător român se declară de asemenea bucuoriși că pășcănenii i-au nominalizat.

Menționăm faptul că premiile vor fi acordate în urma votului public exprimat pe acest site până vineri, 27 februarie, ora 18:00.

Decernarea premiilor va avea loc vineri, 27 februarie, în cadrul unui eveniment organizat în Pub „La Castani” începând cu ora 18:00.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

România s-a calificat în marea finală a concursului Eurovision (VIDEO)

Redacția

Acustic Project te invită la concert!

Redacția

„Decalogul“ Cosa Nostra. După ce reguli funcţionează celebra mafie siciliană care a terorizat Italia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site