RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gabriela Firea îl provoacă pe Nicușor Dan la dezbatere: „Vă invit să discutăm direct, într-o dezbatere în fața bucureștenilor”

După Sebastian Burduja, și fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl provoacă pe actualul primar general, Nicușor Dan, la o dezbatere publică.

Gabriela Firea vrea o dezbatere cu Nicușor Dan

Gabriela Firea vrea o dezbatere cu Nicușor Dan FOTO Inquam Photos

Într-un mesaj postat pe contul său de socializare, senatorul PSD spune că acceptă orice invitație de a participa la dezbaterile electorale, dar doar dacă participă și Nicușor Dan.

  

În plus, candidata PSD la fotoliul de primar afirmă că a refuzat în 2020 să participe la o confruntare cu Nicușor Dan din cauza campaniei de manipulare și atacurilor repetate la adresa sa. Firea amintește de incidentele din dezbaterea în care a participat alături de Nicușor Dan, în 2016.

Citiți mai jos mesajul Gabrielei Firea:

„Accept orice invitație, din partea societății civile, a televiziunilor sau a radiourilor, de a participa la o dezbatere pentru viitorul Capitalei! Am o singură condiție, să fie prezent și actualul primar general!

Este datoria mea de candidat și fost primar general să-mi prezint programul, să spun ce vreau să fac, să reamintesc ce realizări am avut și să răspund tuturor acuzațiile care mi-au fost aduse în ultimii patru ani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Intrare liberă în toate secțiile Muzeului de Etnografie din Brașov pentru vizitatorii care vin îmbrăcați în ie sau cămăși tradiționale

Redacția

Ciucă: Putem spune că podul peste Tisa este gata anul viitor

Redacția

Kaufland, obligată în instanță să plătească daune morale de 25.000 de lei unei cliente în vârstă. Femeia a fost lovită de motostivuitor într-un magazin al rețelei. Avocații Kaufland au acuzat ”caracterul șicanator” al acțiunii

Redacția
Încarcă...