RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Gabriel Dorobanțu va cânta sâmbătă femeilor din Târgu Frumos

Îndrăgitul artist Gabriel Dorobanțu concertează sâmbătă în Târgu Frumos. Luna martie este Luna Femeilor, iar administrația locală a orașului an de an celebrează această zi printr-un spectacol oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor.

 

  

Pentru că femeile poartă un rol important în comunitatea târgoveților, pe ordinea de zi a ședinței ordinare care a avut loc ieri, legislativul local a votat în unanimitate un proiect de hotărâre privind aprobarea sumelor necesare pentru organizarea evenimentului “Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie 2017”.

Gabriel Dorobanțu va concerta pe scena Casei de Cultură Garabet Ibrăileanu, începând cu ora 17.00, iar primarul și consilierii locali vor dărui flori reprezentantelor sexului frumos din sală.

Sâmbătă va fi sărbătorită în avans Ziua Femeii și la noi în municipiu, începând cu ora 10.00, în Sala de Festivități a Clubului Copiilor Pașcani. Elevii cercurilor cultural artistice organizează un program dedicat zilei de 8 Martie intitulat „Pentru tine, dragă mamă”. În același timp, pe holul instituției va exista o expoziție de mărțișoare confecționate manual de elevi. Evenimentul este cu intrarea liberă.

Related posts

“Femeia – Floarea Vieţii” – eveniment organizat de Şansa 2010, cu ocazia zilei de 8 Martie

Ema Roman

Ruginoasa: Târgul Meșterilor Populari, ediția a VIII-a

Iulia Huțanu

Începe campania de primire a cererilor unice de plată la APIA

Redacția
Încarcă...