RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Frații Amariei au din nou probleme cu legea. Au bătut un tânăr din Crivești până și-a pierdut cunoștința

Doi tineri din Pașcani se pare că nu pot sta departe de problemele cu legea. Este vorba despre frații Cristi și Petrică Amariei care au fost implicați de-a lungul timpului în nenumărate scandaluri, fiind acuzați și de viol.

 

Cei doi se aflau ieri în jurul orei 21.30, într-un bar de pe raza localității Crivești alături de încă un tânăr, Florin V. Aici s-au întâlnit cu cel care avea să le devină victimă, Lucian P. de 30 ani din Crivești.

  

După ce au consumat alcool, cei patru au intrat într-un conflict verbal care mai apoi s-a lăsat cu acte de violență fizică.

Mai exact, cei doi frați l-au bătut cu pumnii și picioarele pe respectivul tânăr, până acesta și-a pierdut cunoștința Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de Poliție și unul de la Ambulanță au sosit la fața locului.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde a fost diagnosticată cu un traumatism la cap, cu pierderea cunoștinței, iar mai apoi a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru investigații suplimentare.

Oamenii legii au întocmit dosare penale pe numele celor trei agresori, acești fiind cercetați pentru lovire și tulburarea liniștii publice.

”Polițiștii au fost sesizați cu privire la un conflict spontan ce a avut loc între mai multe persoane pe raza localității Crivești. De îndată s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice, față de trei persoane care ar fi agresat un bărbat în vârstă de 30 ani”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Menționă că cei doi frați au mai fost implicați în vara anului trecut într-un alt scandal, ce a avut loc pe raza localității Sodomeni, pentru care au primit mandate de arestare, fiind ulterior eliberați condiționat. 

Related posts

Un pășcănean, ”client vechi” al polițiștilor, dat în urmărire

Oana Cordoneanu

Mașină vandalizată în miez de noapte în centrul Pașcaniului (FOTO)

Redacția

Tânăr lovit de un TIR, în față la Proinvest Group!

Marius Parteni
Încarcă...