NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fotbalistul Andu Moisi, obligat să stea la 150 metri de fosta iubită. Nu are voie nici să o sune

Fotbalistul Andu Moisi este acuzat că şi-ar fi terorizat iubita, el fiind şi anchetat într-un dosar penal pentru fapte similare.

Fosta iubită a fotbalistului Andu Moisi (24 de ani) a depus zilele trecute, la Jude­că­torie, o cerere prin care a solicitat magistraţilor emite­rea unui ordin de protecţie faţă de sportiv. O.H. l-a acu­zat pe individ că ar fi terorizat-o în ultima perioadă, câteva dintre acuzaţiile aduse lui Moisi fiind identice cu cele din dosarul în care acesta este acuzat de lipsire de libertate şi distrugere. Ieri, judecătorii ieşeni i-au dat dreptate tinerei, cu menţiunea că decizia nu e definitivă.

„Dispune emiterea unui or­din de protecţie pe o perioa­dă de 6 luni, cuprinzând ur­mătoarele măsuri: – obliga­rea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 150 metri faţă de reclamantă şi de locuinţa acesteia – interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta“, e decizia judecătorilor.

Ce a solicitat tânăra

Scandalul dintre Andu Mosi şi iubita sa a erupt în presă după ce sportivul, în prezent fotbalist de liga a III-a, a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost eliberat şi plasat sub control judiciar. În cererea de emitere a unui ordin de protecţie, O.H. (30 de ani) a arătat că a avut o relaţie cu Mosi până în 2019. Cei doi s-au despărţit şi, sus­ţine tânăra, din acel moment fotbalistul ar fi căutat-o de mai multe ori pentru a-şi cere iertare, promiţându-i că se va îndrepta.

„În perioada stării de ur­genţă am început să vorbesc cu pârâtul mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pen­tru a relua relaţia de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliul meu“, a precizat tânăra.

Aceasta a mai arătat că, pe 5 iunie, fata a mers cu Moisi la un grătar, alături de amicii acestuia. După ce a consumat alcool, sportivul ar fi devenit violent cu ea şi ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. După ce a umilit-o de faţă cu ami­cii săi, fata a plecat cu taxi-ul acasă, fiind însă urmată de Andu Moisi. În apartamentul fetei, fotbalistul i-a distrus laptopul şi un telefon mobil, fotografiile depuse la dosar cu aceste bunuri fiind obţi­nute de „Ziarul de Iaşi“.

„M-a lovit din nou, m-a dezbră­cat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii“, a mai spus tânăra.

La dosar au fost depuse şi mai multe mesaje telefonice pe care O.H. le-a primit de la Andu Moisi. De menţionat că unele dintre ele sunt încă din mai, deci dinainte de noaptea incidentului.

„Eşti proastă? Scot uşa, proasto! Ieşi şi vorbeşte cu mine, nu fă ca cu curvele (n.r. cacofonia nu aparţine redacţiei). De ce nu ai tupeu să răs­punzi? Duce-te-ai la Poli­ţie“, e doar unul dintre mesa­jele trimise de fotbalist.

Tot ieri, la Tribunal s-a judecat şi contestaţia Parchetului, îm­po­triva deciziei de săptămâna trecută, când a fost respinsă cererea de arestare pe numele lui Moisi. Judecătorii au decis ca fotbalistul să fie judecat în continuare sub control judiciar.

„Clientul meu nu se face vinovat de săvârşirea faptelor descrise în plângerea penală, a fost de acord cu emiterea ordi­nului, speră să îşi rezove cât mai repede aceste probleme şi să îşi axeze toată atenţia pe cariera sa!“, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Moisi.

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Săpau la canalizarea unei case și au dat peste două proiectile

Teona Gherasim

Bărbat accidentat mortal de tren în timp ce traversa calea ferată dinspre strada Unirii. Oamenii solicită redeschiderea pasarelei (FOTO)

Marius Parteni

Facturi imense “umflate” de preoţi. Anchetă controversată la Mitropolie

Redacția
Încarcă...