NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fostul viceprimar face acuzații fără probe! Rățoi dă replica!

Gabriela Nedelcu, fostul viceprimar al Municipiului Pașcani, nu a fost ieri de acord cu proiectul de hotărâre privind închirierea unor suprafețe de teren din piețele municipalității. Aceasta s-a declarat deranjată de faptul că Primăria ar urma să amenajeaze în piața deal o parcare.

Abținerea mea se datorează faptului că nu îmi este clar ce se dorește în piața din deal, ținând cont că acolo sunt foarte mulți comercianți care nu mai au contractele pentru că nu s-au mai putut prelungi. Am înțeles că se elimină niște poziții pentru a se face o parcare în contextul în care și acea piața este foarte aglomerată. De asta m-am abținut,” a susținut Gabriela Nedelcu.

Replica a fost oferită de către viceprimarul Cristian Rățoi care a explicat în plenul Consiliului Local că la nivelul Primăriei Pașcani nu este luată nicio decizie de amenajare a unei parcări în  piața deal.

„Nu știu de unde ați înțeles dumneavoastră că se organizează parcare, nu știu de unde ați văzut că se elimină, că se drege. Deocamdată noi amenajăm piețele după cum ați văzut, deci vă rog să vă mai abțineți de la comentarii, care nu au justificare legală,” a răspuns Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

  

În final, proiectul privind scoaterea la închiriere a spațiilor a fost adoptat cu votul majorității celor prezenți în ședința Consiliului Local.  

Advertisements

Related posts

Fostul primar al Iașului nu mai este consilier al președintele Consiliului Județean

Redacția

Organigrama de la Eco Salubritate blocată spre reanaliză!

Marius Parteni

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după negocierile cu șefii ApaVital:”Nu va fi întreruptă apa până nu vom clarifica și găsi modul cel mai util de încheiere a contractelor și convențiilor”

Răzvan Grecu
Încarcă...