RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Formula 1: Scandalul în care este implicat șeful Red Bull continuă

Femeia care l-a acuzat de comportament inadecvat pe Christian Horner (șeful Red Bull) va face apel la decizia echipei austriece de a-i respinge plângerea, relatează BBC.

Christian HornerFoto: David Davies / PA Images / Profimedia

Pilotul care atacă în justiţie Formula 1 pentru titlul mondial din 2008

  

Angajata Red Bull care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament inadecvat va face apel

Angajata, pe care Red Bull a suspendat-o săptămâna trecută din funcţie, l-a acuzat pe directorul echipei de comportament inadecvat şi de control.

Ea va cere celor de la Red Bull să-şi reconsidere decizia, care a fost luată după o investigaţie efectuată de un avocat. În vârstă de 50 de ani, Horner a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc.

Acuzaţiile la adresa lui Horner au ieşit la iveală la începutul lunii februarie, dar ancheta privind comportamentul său a început cu aproape o lună înainte. Red Bull a numit un avocat extern pentru a investiga afirmaţiile. După ce raportul acestuia a fost prezentat consiliului de administraţie al companiei, acesta a decis să respingă plângerea.

Horner a declarat că este „timpul să tragem linie” în această controversă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul Justiţiei, despre asumarea răspunderii privind reforma administrativă şi fiscală: Personal, eu nu am ştiut, dar este „justificată urgenţa”

Redacția

Cum a înșelat Florin Cîțu încrederea alegătorilor și colegilor săi ca om politic

Redacția

Un muzeu din Texas a achiziționat un tablou pentru 26 de milioane de dolari, dar Luvru vrea să îl păstreze în Franța și a lansat o strângere de fonduri

Redacția
Încarcă...