RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Daniel Ştefănescu, patronul firmei Gersim, pus sub control judiciar în dosarul de înșelăciune imobiliară în complexurile White Tower şi City Gate din Ploieşti

Omul de afaceri Daniel Ştefănescu, fondatorul Gersim Impex, a fost plasat sub control judiciar în dosarul de înşelăciune în domeniul imobiliar care vizează complexurile de locuinţe White Tower şi City Gate din Ploieşti, potrivit Agerpres. Decizia instanţei nu este definitivă.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Procurorii prahoveni l-au reţinut vineri pe omul de afaceri Daniel Ştefănescu, proprietar al companiei Gersim, unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de telefoane mobile şi tablete din România, conform News.ro.

  

Procurorii spun că Daniel Ștefănescu, în calitate de asociat al unui antreprenor din construcții a ştiut şi a participat la acţiuni de înşelăciune constând în faptul că, după ce a ridicat un bloc în Ploieşti, antreprenorul a vândut aceleaşi apartamente mai multor persoane.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii de la Curtea de Apel Ploieşti au respins, vineri, propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti de arestare preventivă a lui Daniel Ştefănescu, dispunând plasarea lui sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Aceeaşi măsură a fost dispusă şi în cazul altui inculpat – Costea Corneliu Claudiu.

De asemenea, instanţa a respins propunerea de arestare preventivă a inculpatului Alexandru-Bogdan Grigorescu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Italia a interceptat două avioane rusești deasupra Mării Baltice

Redacția

România a câştigat titlul mondial la padbol

Redacția

Coaliția votează pe 21 februarie noul șef al AEP SURSE

Redacția
Încarcă...