RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fonduri suplimentare pentru achiziția de medicamente destinate tratării COVID-19 și pentru finanțarea secțiilor ATI

​​Ministerul Sănătății primește bani în plus pentru achiziția de medicamente destinate COVID-19 și pentru asigurarea finanțării secțiilor de Terapie Intensivă. Guvernul a aprobat în ședința de astăzi un proiect de Hotărâre privind alocarea de sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății.

Potrivit actului normativ, se aprobă suma de 386.660.000 lei pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, în vederea achiziției medicamentelor destinate tratării pacienţilor cu COVID-19 internaţi în unităţile sanitare din România.

Mai mult, se suplimentează cu suma de 70.340.000 lei programul Ministerului Sănătății, Acțiuni Prioritare – ATI, destinat îngrijirii şi acordării tratamentului pacienţilor critici, în conformitate cu legislaţia aferentă modului de administrare, finanţare şi implementare a acţiunilor prioritare.

“Fondurile ne vor da posibilitatea de

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Frances Tiafoe, turneul carierei: S-a calificat în finală la Viena după ce a fost condus de Jannik Sinner cu 6-3, 5-2

Redacția

Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspiraţioniste: Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global

Redacția

PE cere Rusiei să returneze României cele 91,5 tone de aur

Redacția
Încarcă...