RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Florin Bodnar de la PLUS răspunde acuzelor lui Sorin Olariu: „Nu am intrat în politică să fac jocurile altor politicieni cum o face el”

La finalul săptămânii trecute, Florin Bodnar a fost acuzat dur pentru vina de a fi fiul tatălui său. Sorin Olariu a fost cel care a lansat această acuză, spunând că politicianul PLUS nu ar trebui să facă politică, deoarece tatăl său ar fi devalizat bugetele Primăriei pe mai mulți ani.

Mă uitam la un comentariu de la cei de la PLUS, al domnului Bodnar. Domnul Bodnar pentru cei care nu-l cunosc este fiul domnului Bodnar care este cercetat pentru încălcarea legilor în Primărie. Un domn care a lucrat toată viața la stat și are un bloc cu 3 etaje. Să nu spună dumnealui că el vine și face politică la Pașcani ca un tânăr politician care dorește binele municipalității. Astfel de elemente, de copii care au crescut în sistem după 90 sunt și la USR care au contracte date de la PSD. Ei se știu, dacă se uită bine la tăticii lor. Acum vin și ne spun nouă cum aduc ei bunăstarea în municipiul Pașcani, când părinții lor au devalizat bugetele municipiului Pașcani”, a acuzat Sorin Olariu. 

Sorin Olariu nu și-a susținut declarațiile cu dovezi, iar Iulian Rotaru vicepreședintele USR le-a catalogat drept „minciuni halucinante”.

Astăzi i-a răspuns Florin Bodnar, care i-a atras atenția lui Sorin Olariu că el a intrat în politică nu ca să facă jocurile altor politicieni,  ci ca să aducă împreună cu ai  săi colegi un plus administrației prin valorificarea cunoștințelor dobândite în facultățile din țară și străinătate.

  

Îl asigur pe domnul consilier local Olariu, că nu am decis sa fac politică pentru a face jocurile altor politicieni, cum o face dumnealui, ci pentru că acum am găsit un partid cu oameni bine pregătiți, alături de care sa aducem un PLUS administrației prin valorificarea cunoștințelor dobândite în facultăți din țară și străinătate.Îi mai transmit că, spre deosebire de alții, am pregătirea profesională ce mi-ar permite sa mă implic în viața orașului, iar „sistemul” în care am crescut a necesitat petrecerea timpului în instituții de învățământ respectabile, toate cu frecvență obligatorie.Nu îmi va fi niciodată rușine cu tatăl meu, nici în condițiile în care ieri (vineri – n.r.) am aflat ca ne ascunde un bloc cu 3 etaje făcut din „banii de la stat”. Acest tip de comportament public reprezintă motivul pentru care mulți tineri nu își doresc sa se implice sau să facă politica. Sunt dezamăgit că astfel de oameni conduc agenda politică locală cu mult zgomot și puțină substanță, dar noi nu vom intra în astfel de jocuri murdare!”, se arată în declarația lui Florin Bodnar, postată pe pagina PLUS Pașcani.

Related posts

Delegație din Pașcani la Congresul PSD. Surse: Votul merge spre Viorica Dăncilă!

Marius Parteni

Apartamentele ANL ar putea fi cumpărate în rate

Redacția

Deputat PSD Vasile Toma: România și românii nu mai au timp! (P)

Redacția
Încarcă...