RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fiul unui fost consilier PSD accidentat pe trecerea de pietoni din fața școlii 3. Șoferul a părăsit locul accidentului!

Câte nenorociri trebuie să se mai întâmple pentru ca autoritățile locale să ia o serie de măsuri de protejare a pietonilor la trecerile de pietoni? Ieri seară un copil de 11 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni din fața școlii Iordache Cantacuzino.

 

S-a întâmplat în jurul orelor 18.00. Copilul ieșise de la școală si se deplasa spre casă. Pe trecerea de pietoni, pe sensul spre centru, un șofer l-a lovit, dar și-a continuat nestingherit drumul. Copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.

  

Starea lui de sănătate este bună. Șoferul vinovat este căutat de ieri seară de Polițiștii Biroului Rutier Pașcani. Pe această trecere de pietoni, în ultimul an, s-au petrecut numeroase accidente. Primăria nu face nimic pentru a le stopa.

Când copiii merg sau ies de la școală nu există niciun echipaj de la Poliție care să dirijeze circulația. Singura măsura luată a fost aceea de a fi montată o lampa, nimic mai mult.

Copilul accidentat este fiul fostului consilier PSD Ioan Irina.

 

 

 

Related posts

Amenzile rutiere cresc de la 1 ianuarie, în lipsa unui guvern cu puteri depline. 4.460 lei – amenda minimă pentru un şofer beat

Redacția

Justiția îi dă câștig de cauză fostului consilier local Andrei Rîznic: Nu a făcut fals în declarații!

Răzvan Grecu

Mașină furată din curtea unui pășcănean găsită abandonată într-un gard din Găștești

Acălugăriței Dragos
Încarcă...