NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

200 lei amendă pentru că și-au alungat părinții din locuință

Părinții reprezintă pentru majoritatea copiilor cel mai important lucru din această lume. Nu la fel stă situația și în cazul a doi bărbați din Pașcani, care au ales zilele trecute să îi dea afară din locuință pe cei care le-au dat viață.

 

Mai exact, vineri 14 februarie în jurul orei 18.30, Marian Loghin din Pașcani se afla pe strada Dragoș Vodă când a început să își înjure mama și să o amenințe cu bătaia. Niște trecători au sunat la 112, iar un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat la fața locului pentru a aplana scandalul. La vederea oamenilor legii, pășcăneanul s-a calmat. Agenții l-au sancționat cu 200 lei amendă pentru scandal în spațiul public.

  

Două zile mai târziu, pe data de 16 februarie un alt pășcănean, a făcut un scandal monstru, alungându-și părinții din casă. Cel în cauză este Nicolae Bâtcă din municipiu care în jurul orei 16.30, le-a spus părinților să părăsească locuința, forțându-i afară din casă. Vecinii bărbatului au chemat Poliția Locală care s-a deplasat imediat la fața locului. Când a văzut oamenii legii, Nicolae Bâtcă, le-a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Pentru faptele sale, pășcăneanul a fost sancționat cu 200 lei amendă conform legii 61/1991.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Gafă de 9 milioane de lei la ApaVital

Redacția

Fată înjunghiată de 20 de ori de iubitul care nu o voia virgină. Vecinii nu i-au deschis

Redacția

Ardea cablu pe domeniul public pentru a vinde cupru

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site