NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fiscul organizează patru licitaţii până pe 15 martie

Un teren, un aparat de fabricat brichete din biomasă, o maşină, un aparat xerox şi două cuptoare vor fi scoase la vânzare de către Administraţia Finanţelor Publice Iaşi până la jumătatea lunii viitoare. 

 

Prima licitaţie va avea loc pe 9 martie, începând cu ora 10, şi vizează un autoturism marca Daewoo, Berlină, în 4 uşi, din anul 2007. Licitaţia începe de la suma de 3.000 de lei şi este organizată pentru a patra oară. Maşina este proprietatea SC. Container Factory Iaşi SRL iar pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0232/213. 332. Tot în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră, Fiscul mai scoate la licitaţie: un aparat Xerox, ce a aparţinut  firmei Creativ Biz Solution SRL, ce porneşte de la suma de 23.750 de lei şi două cuptoare Mattador, ce au aparţinut firmei SC Pani-Pat Rebricea SRL.

  

Pentru acestea, licitaţia începe de la sumele de 19.275 de lei pentru cuptorul cu o capacitate de 180 de pâini şi de la 22.000 de lei pentru cuptorul care are o capacitate de 100 de pâini. Tot pe 9 martie, Fiscul scoate la vânzare şi un teren extravilan situat în comuna Golăeşti. Terenul în suprafaţă de 4.100 mp aparţine firmei SC.EMINIS.SRL iar preţul de pornire al licitaţiei este de 2.150 de lei. Următoarea licitaţie va avea loc pe 15 martie, de la ora 11, în Paşcani, unde este scos pentru a treia oară un sistem de fabricat brichete. Suma de pornire este 112.000 de lei, sistemul aparţinând firmei SC.Electrotech Ind SRL. Ieşenii sau firmele care doresc să participe la licitaţii trebuie să se prezinte cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei pentru a face oferta de cumpărare şi a plăti o garanţie de 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon:  0232/760.489. 

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Cine și de ce interzice accesul presei la ședințele Comitetului pentru Situații de Urgențe!?

Marius Parteni

Mister în jurul demisiilor celor trei membri din Consiliul de Administrație al Eco Salubritate

Marius Parteni

Va fi implementat un program Rabla pentru biciclete? Ce spune ministrul Mediului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site