RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firma din Romania care face diamante din caini morti

Moda cainelui mort atarnat la gat sub forma de diamant a aparut si in Romania. Pentru 5.000 de euro, oamenii pot comanda o astfel de bijuterie confectionata din ramasitele animalului de companie iubit.

Furnizorul acestor podoabe este chiar patronul singurului cimitir pentru animale din tara noastra, care ne spune ca, in strainatate, transformarea cainilor in diamante si chiar a oamenilor decedati este ceva normal.

“Sunt diamante veritabile care se fabrica pe baza unei tehnologii patentate de zeci de ani de rusi, preluata de americani, prin care se accelereaza procesele naturale. Diamantele personalizate pe care le facem noi sunt realizate din cenusa sau parul unui animal de companie. Noi facem o prima prelucrare aici, in tara, dupa care pleaca in strainatate, unde se fac analizele chimice, se fac prelucrarile, cresterea diamantului, apoi taierea si slefuirea lui. Perioada de realizare a unui astfel de diamant este de sase pana la opt luni de zile. In natura, un diamant se formeaza in sute de ani. Noi facem prelevarea, incinerarea si obtinerea cenusii la calitatea solicitata, transportul la firmele care le pot produce si de acolo dureaza pana creste si iese diamantul. Calitatea, tipul si dimensiunea diamantului se stabilesc la cererea clientului. In functie de calitatea cenusii care se obtine de la noi, ca se fac niste analize, i se confirma clientului daca se poate obtine un diamant la cerintele lui sau mai slab. Este vorba despre extragerea carbonului din caine, pentru ca procesul tehnologic este acelasi. Pretul unui diamant pleaca de la 2.000-3.000 de euro si ajunge la 5.000-6.000 de euro”, a declarat Laurentiu Neghina, patronul cimitirului de animale.

  

Oferta firmei pentru diamantele personalizate din animalele de companie cuprinde atat pietrele pretioase confectionate din cenusa cainilor decedati, cat si din blana acestora.

“La calitatea diamantelor, noi adaugam acum si imortalitatea prietenului drag. Doar cateva grame din blanita sa, si noi va putem oferi un diamant personalizat pe vecie, chiar din timpul vietii animalului iubit. Mai mult, in cazul decesului si in urma incinerarii, va putem oferi un diamant nepretuit din cenusa ramasa. Vom crea pentru dumneavoastra un diamant dedicat inimitabil, cu personalitate, care va aduce cate o scanteie de lumina in viata celui care-l va purta, amintindu-i clipele de bucurie ce raman vesnice. Intelegand nevoia fiecaruia de-a ne aduce aminte cat de importanta este convietuirea cu un animal de casa ce ne aduce bucuria in viata noastra fara a cere nimic, aveam nevoie de lucruri care sa dea un nou sens relatiei dintre oameni si animale”, se arata pe site-ul cimitirului.

“Avem mai multe persoane interesate de aceste diamante, am si finalizat comenzi. Ne-au solicitat si vedete, dar si persoane mai putin cunoscute. Romanii nu sunt atat de familiarizati cu acest sistem, dar in strainatate este o practica uzuala sa-ti transformi animalul de companie sau chiar un om in diamante.”, a declarat Laurentiu Neghina, patronul cimitirului pentru animale, pentru Ziarul Ring.

sursa Ziarul Ring

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Executivul anunţă că va lua măsuri după motivarea CCR privind decizia asupra măştilor de protecţie. Renate Weber: Deciziile CCR produc efecte pentru viitor

Redacția

Rijksmuseum din Amsterdam, invadat de furnici uriașe. Artistul columbian Rafael Gomezbarros îşi propune să atragă atenţia asupra problemelor migraţiei şi strămutării forţate

Redacția

Ciolacu: „Ar fi total neserios să venim cu alte modificări la Codul Fiscal”. Ce spune despre pensiile speciale

Redacția
Încarcă...