NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Două femei au ajuns la spital după ce au încercat să se sinucidă cu pastile

Numărul persoanelor care vor să-și pună capăt zilelor, a crescut simțitor în ultimul timp. Două cazuri au ajuns  ieri pe mâna medicilor pășcăneni.

 Adolescența este cea mai grea „boală”, cea mai intensă perioadă din viața unui tânăr. Din păcate, din ce în ce mai mulţi dintre ei ajung la suicid pe fondul tulburărilor emoţionale.

 O fată în vârstă de 19 ani din Hârtoape a ajuns aseară la Spitalul Municipal după ce a ingerat 10 comprimate de algocalmin și oxacilină. Anei Maria B. i s-a făcut rău, iar rudele au sunat la 112. Medicii din Compartimentul de Primiri Urgențe i-au făcut spălături gastrice și perfuzii cu vitamine. Conform părinților, tânăra are  tulburări de comportament, iar în ultimul timp a plecat în repetate rânduri de acasă.

  

 Al doilea caz de tentativă de suicid al fost al unei pășcănence cu probleme psihice, în vârstă de 40 de ani. Silvia P. a ingerat un pumn de medicamente, însă nu se cunoaște cauza pentru care a recurs la acest gest. Femeia a primit îngrijiri medicale în Compartimentul de Primiri Urgențe. Ambele paciente au fost redirecționate către Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola din Iași, pentru consult de specialitate.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Gheața a făcut prăpăd la Stolniceni Prăjescu. Culturi compromise, geamuri sparte (FOTO – VIDEO)

Teona Gherasim

”It’s Over” este noua piesă a pășcăneanului Andrei Rotaru în colaborare cu Cezara și Gabriela Artene, finalista de la Românii au Talent (VIDEO)

Redacția

ANM: Ceață și vizibilitate redusă în zece județe din Transilvania și Moldova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site