RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Finanțări nerambursabile pentru asociațiile locale. Iată lista și sumele alocate!

Primăria Pașcani a publicat astăzi lista cu asociațiile ce vor beneficia de finanțări nerambursabile de la bugetul local, pentru diferite activități. Suma trecută în dreptul celor selectate, este mai mare decât cea alocată prin hotărârea Consiliului Local, din 21 februarie 2020.

Beneficiarii sunt Asociația “Șansa 2010” Pașcani – 50.000 lei, la care se adaugă contribuția proprie de 5.560 lei, Asociația “Sola în Deo Sors” Pașcani – 8.000 lei plus contribuția de 1.990 lei și Asociația Club Sportiv “Siretul” Pașcani, 15.840 lei, plus contribuție 1.760 lei.

Proiectul depus de Asociația Club Sportiv “Viitorul 2017”, a fost declarat neeligibil, întrucât clubul a depus documentația incompletă lipsind actul constitutiv al asociației și aportul de activitate cuprinzând datele relevante pentru susținerea cererii de finanțare.

Rămâne de văzut cum anume va fi rezolvată problema fondurilor care depășesc bugetul inițial alocat, care se ridică la 23.840 lei. Este posibil ca Primăria să organizeze o ședință extraordinară, pentru a suplimenta bugetul. Există și varianta ca primarul să dispună direct asupra sumelor alocate.

  

Cererile și proiectele în cadrul acestei sesiuni au putut fi depuse în perioada 27 iulie – 27 august 2020.

Related posts

NU UITAȚI: Cel mai mare LANȚ UMAN care s-a creat vreodata în Iași, sâmbăta aceasta

Redacția

Peste un milion de lei pentru studiie fezabilitate, legate de drumurile din județul Iași

Redacția

Locatarii din blocul Nectar reclamă că nu primesc căldură deși sunt cu datoriile la zi

Răzvan Grecu
Încarcă...