NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Căminul Lunca va reintra în primăvară, în rândul instituțiilor culturale funcționale

Un obiectiv de investiții, a căror demersuri au început de acum zece ani de zile, este pe cale să fie dat în folosință. Vorbim de sediul Căminului Cultural din suburbia Lunca. Lucrările finale sunt gata, urmează să fie realizată recepția.

Șefii Primăriei Pașcani au anunțat în conferința de presă de ieri, de la sediul administrației locale, că lucrările finale vor fi recepționate în perioada următoare. Vorbim de sistematizarea zonei, accesul la utilități, gardul, fosa septică și iluminatul imobilului. În ultimele luni de mandat, fosta administrație a încheiat un contract cu societatea Marvio SRL pentru realizarea acestor lucrări, cifrate la o sumă de 262.000 lei, la care se adaugă TVA.

Modernizarea Căminului Cultural a fost posibilă grație finanțării asigurate de Compania Națională de Investiții, ca urmare a proiectului inițiat în anul 2011. După finalizarea lucrărilor ce țineau de CNI, obiectivul a fost predat în septembrie 2019 Primăriei Pașcani, care urma să asigure restul de lucrări.

Fosta administrație locală a accelerat acest proces, de finalizare și dare în folosință a lucrărilor, după seria articolelor publicațiilor noastre, în care vorbeam de degradarea exterioară a construcției.

  

Compania Națională de Investiții a asigurat peste 2,4 milioane de lei pentru modernizarea clădirii, restul lucrărilor fiind în sarcina autorității locale. 

Advertisements

Related posts

Primăria Municipiului Pașcani solicită operatorului județean, Apavital, să înceteze măsurile abuzive

Teona Gherasim

Licitaţie pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, lansată ieri la CJ

Redacția

Două proiecte pentru reabilitarea și dotarea Secției “Pașcanu”

Redacția
Încarcă...