NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeia din Gâștești care și-a înjunghiat fiul de 16 ani, avea descernământ în momentul comiterii faptei. Ea a fost arestată vineri, pentru 29 de zile

Tribunalul Iaşi a decis vineri, 15 noiembrie, să o aresteze pentru 29 de zile pe femeia care şi-a înjunghiat fiul în inimă. Elena Ungureanu este acuzată de omor calificat.


 Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Elena Ungureanu ar fi produs tragedia pe fondul unui conflict pe care l-a avut în seara crimei cu soţul ei. Cei doi au avut o ceartă din cauza banilor.

Astfel, au menţionat anchetatorii, pe 30 octombrie, soţul femeii şi fiul de 16 ani al acestora, Alexandru Ștefan Ungureanu, se aflau în bucătărie şi preparau cina. La un moment dat, bărbatul i-a reproşat nevestei că şi-ar fi cumpărat băuturi alcoolice cu banii cu care trebuia să plătească factura la curent. Tatăl i-a luat portofelul femeii şi i-a spus minorului să ţină banii.

În acel moment, au mai menţionat procurorii, Elena Ungureanu a luat un cuţit şi a vrut să-l înjunghie pe soţul ei în zona pieptului. Bărbatul s-a ferit iar lovitura a fost primită, în inimă, de Ştefan, care se afla în spatele tatălui. Adolescentul a fost transportat la spital însă din cauza hemoragiei masive a murit în mâinile medicilor.

  

„Ambii părinți au încercat inițial să ascundă fapta susținând că a fost un accident și că băiatul s-ar fi lovit de o șurubelniță pusă într-un gard din curte. În fața procurorului de caz, femeia și-a recunoscut fapta”, a precizat Carmina Pascal, procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunal.

Elena Ungureanu a fost internată la scurt timp dupa faptă la Spitalul de Psihiatrie „Socola” unde a fost expertizată. Medicii au concluzionat că agresiunea s-ar fi produs pe fondul unui episod depresiv însă femeia a avut discernământ.

 (Sursa: adevarul.ro)

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Urmărire pe străzile din Pașcani pentru blocarea unui șofer băut ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Marius Parteni

Intervenții dificile pentru pompieri: două incendii în ultimele zile

Răzvan Grecu

Momentul în care bărbatul din Arad cară cu valiza trupul fetiței ucise a fost filmat. Fratele mai mic al copilei îl însoțea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site