NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Familia tânărului din Pașcani bătut și tâlhărit a oferit propria versiune asupra incidentului

Fratele tânărului bătut și tâlhărit în urmă cu două zile, are o altă versiune asupra modului cum s-au desfășurat lucrurile în acea seară și a informațiilor oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași.

Constantin Scutărașu, fratele victimei, ne-a contactat pentru a ne transmite faptul că tânărul bătut nu consumă băuturi alcoolice și a fost atras într-o capcană, pentru a fi tâlhărit de telefonul mobil.

“Fratele meu împreună cu alți trei bărbați și o fată au fost văzuți pe peronul Gării. De unii dintre ei s-a despărțit și a pornit spre restaurantul Pabo, împreună cu un amic zis “Ceaun”. Am dovezi prin care se poate vedea cum cerea ajutor de la unul dintre cei de care se despărțise, pe motiv “că o va lua în bot”. Nu a fost crezut. Puțin mai încolo de restaurant a fost bătut crunt și împins într-un șanț. O rudă de-a mea care l-a văzut ne-a alertat telefonic. Ea a și anunțat incidentul prin apel la 112. A fost preluat de un echipaj și transportat la Spitalul din Pașcani. Eu l-am așteptat pe fratele meu la spitalul din Pașcani, iar mai apoi a fost trimis la Iași. Am mers în urma ambulanței. La internare i-a fost făcut test covid și recoltat probe pentru a se stabili dacă consumase alcool. Se poate vedea clar în buletinul de analize că testul Covid a fost negativ, iar buletinul referitor la alcoolemie nu a indicat consum de alcool. Nu vreau să fie prezentate în spațiul public minciuni. Fratele meu are un handicap, nu este consumator de băuturi alcoolice”, ne-a precizat Constantin Scutărașu.

Familia tânărului solicită autorităților să facă cercetările corect, în așa fel încât vinovatul de această situație să își primească pedeapsa meritată.

  

Tânărul bătut a fost astăzi operat la nas și mandibulă. Intervenția a durat aproximativ 3 ore. El se află acum internat în secția ORL de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” Iași.  

Advertisements

Related posts

Ceartă în instanţă între două companii păşcănene de la hârţoage

Redacția

Procurorii DNA cercetează o nouă sesizare făcută împotriva fostului primar Grigore Crăciunescu

Răzvan Grecu

Animale arse într-un incendiu la Tătăruși, din cauza unei țigări

Oana Cordoneanu
Încarcă...