NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Faceți-vă provizii de apă. Marea interconectare se realizează! Voința cetățenilor și a consilierilor nu contează!

Ceea ce postul de televiziune ATV a anunțat încă din luna septembrie a acestui an, urmează să se întâmple joi, 13 octombrie, 2016. Sistemul de alimentare cu apă al municipiului va fi interconectat cu unul din firele care alimentează consumatorii din zona Iași.

 

 

  

Operatorul județean a transmis astăzi un comunicat de presă în care anunță sistarea apei potabile în ziua de joi, în intervalul 11.00 – 15.00. ”Joi, 13 octombrie 2016, ApaVital va realiza conexiunea dintre firul IV al aducțiunii Timișești, frontul de captare Verșeni, cu conducta de aducțiune a orașului Pașcani, operațiune menită să aducă o suplimentare a debitului de apă pentru acest municipiu. În acest context, joi 13 octombrie 2016, în intervalul orar estimat 11.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din municipiul Pașcani, inclusiv suburbiile Boșteni și Sodomeni”, se arată în comunicatul de presă.

Reprezentanții operatorului susțin că această soluție tehnică de interconectare a celor două conducte a fost luată pentru a elimina consecințele neplăcute ale avariilor ce apar pe raza municpiului. ”Soluția găsită are rolul de sporire a siguranței aducțiunii și de preîntâmpinare a întreruperilor în furnizarea apei potabile pe raza municipiului Pașcani. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioadele de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, se mai arată în comunicatul ApaVital.

Actualitatea TV a dezvăluit intențiile operatorului județean încă din luna septembrie a acestui an. Lucrările de interconectare au fost girate de primarul municipiului Dumitru Pantazi. Sunt informații că această decizie a fost luată pentru a fi create rezerve de apă pentru viitoarele zone unde operatorul ApaVital urmează să furnizeze apă, dar și pentru completarea rezervelor. 

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani a publicat proiectul cu taxele și impozitele locale pentru anul 2016 (DOC)

Ema Roman

Ședință de Consiliu Local Răchiteni, 26 aprilie (VIDEO)

Redacția

Liberalii acuză că proiectele lor nu sunt puse pe ordinea de zi!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site