NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Exemplu de urmat. Cum rezolvă primarul din Dobrovăţ problema mizeriei şi nesimţirii? Caută prin gunoaie şi dă amenzi

Cătălin Martinuş, primarul comunei Dobrovăţ, a găsit o metodă inedită pentru a rezolva problema gunoaielor din zonă. Nu este prima dată când procedează aşa, iar locuitorii spun că metoda dă rezultate.

“Bună ziua. Acum aproximativ 3 săptămâni a fost localitate o petrecere pentru un copil. Probabil pentru copilul de 4 ani, băiat, pasionat de Spiderman.

Familia mai are un copil de aproximativ 2 ani. La petrecere s-a consumat Pepsi pentru copii şi bere Timişoreana pentru adulţi. Mâncarea a fost comandată la KFC şi Take & Eat.

Au folosit farfurii de carton cu Spiderman. Copilul a primit cadou o maşinuţa cu telecomandă etc. Tatăl poartă mărimea L la cămaşă. Etc…

Advertisements
Advertisements
  

Sunt suficiente detalii, mai ales că nu multe familii au copii la vârsta respectivă. Sfătui pe cel ce se ştie vinovat să mă contacteze urgent, să recunoască greşeala şi să cureţe locul unde a aruncat deşeurile.

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primul caz de folosire a brățării electronice, în județul Iași, la Podu Iloaiei

Redacția

Intrarea în Grădina Botanică din Iași nu mai este condiționată de certificatul verde

Redacția

71 de primării din județul Iași au încheiat contracte de finanțare a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale, cu OCPI Iași

Redacția
Încarcă...