RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EXCLUSIV Lista televiziunilor și radiourilor care au acționari politicieni implicați în campania electorală

Aproape 30 de televiziuni și radiouri cu acoperire națională sau locală au printre acționari și administratori oameni politici care candidează la alegerile din 9 iunie, potrivit unei verificări a acționarilor de televiziuni și radiouri din baza de date a CNA cu listele de candidați prezentate de Expert Forum pe baza informațiilor de la Biroul Electoral Central.

De menționat că pe siteurile acestor televiziuni și radiouri nu este marcată participarea acționarilor sau administratorilor în competiția electorală.

CNA a respins în 22 mai o propunere a lui Mircea Toma, membru al forului, de a face publice numele radiourilor și televiziunilor cu acționari politicieni.

  • Lista cu televiziunile și radiourile cu acționari implicați în politică: 

Acum TV-Onesti: Deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea ACUM TV SRL, al cărei asociat unic este Lungu Daniela Valentina, candidată pe lista AUR la Consiliul Local Onești

  

Antena 3 și sucursalele Alexandria, Iași, Ploiești: Deţinătoarea licenţelor audiovizuale este societatea ANTENA 3 SA, ai cărei acţionari sunt: Voiculescu Corina Mirela – 36.341102%, Voiculescu Camelia Rodica – 30.622881%, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (membru fondator şi preşedinte – Dan Voiculescu). Dan Voiculescu este fondatorul PUSL, partid cu candidați la alegerile locale și europarlamentare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Topul celor mai atractive destinații urbane din lume în 2023

Redacția

Fiul adjunctului IPJ Olt a murit într-un accident rutier. Rădoi era campion la tenis de masă (Video)

Redacția

Klaus Iohannis: Când spunem Armată, spunem eroi. Armata rămâne un reper solid şi se bucură de încrederea românilor

Redacția
Încarcă...