RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Euro 2024: Ce surprize a pregătit FRF pentru suporterii români în Germania

FRF a anunţat că îi aşteaptă pe suporterii tricolori la EURO 2024 cu multe activităţi şi surprize pregătite în oraşele germane în care echipa națională își va disputa meciurile. Cornerul Romaniei din fiecare Fan Zone oficial UEFA şi marşul suporterilor români sunt de neratat la EURO 2024.

Fanii României au avut mereu unele dintre cele mai spectaculoase prezenţe la turneele finale la care naţionalele noastre au participat, iar EURO 2024 se anunţă un festival al fotbalului tricolor şi în afara terenului. Fie că vorbim de oraşele unde naţionala noastră va disputa meciuri, ori de „baza” din Würzburg, fanii vor avea parte de o mulţime de surprize cu ocazia Campionatului European şi ocazia de a „colora” în albastru, galben şi roşu oraşele germane, scrie News.ro.

Cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA va fi atracţia principală înaintea meciurilor pe care echipa naţională le va juca în Germania. Acesta va fi semnalizat cu un tricou galben gigant, dar şi cu multă voie bună românească, greu de ratat în Fan Zone, în fiecare oraş în care naţionala noastră va juca la EURO!

În Fan Zone, suporterii tricolori se vor bucura de numeroase activităţi interactive, jocuri distractive şi multe alte surprize,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Care este mâncarea delicioasă care ne crește riscul de Alzheimer?

Redacția

Sorana Cîrstea părăsește US Open după ce a fost învinsă în turul doi de Shelby Rogers

Redacția

Ucraina și aliații au lansat programul ”Cereale din Ucraina” pentru a ajuta cele mai vulnerabile state

Redacția
Încarcă...