NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Eliminarea autorizațiilor de construire îi sperie pe membrii Ordinului Arhitecților

Ordinul Arhitectilor din Romania a reactionat la anuntul facut marti de premier, care a spus ca Guvernul ar urma sa elimine autorizatia de construire pentru lucrari de investitii locale, astfel incat edilii sa poata accesa mai usor Fondul de Dezvoltare si Investitii.

 

  

“Exceptarea autoritatilor publice de la parcurgerea unor pasi esentiali, mai exact de verificare specializata a documentatiei investitiei, este un act riscant si discriminatoriu, incurajand indisciplina in constructii si nerespectarea legii”, considera presedintele organizatiei, Alexandru Gavozdea.

Advertisements

El mai exprima disponibilitatea organizatiei de a furniza premierului “clarificari si propuneri de simplificare a procedurilor, pentru ca investitiile publice sa fie realizate la un nivel de calitate corespunzator, respectand legile domeniului”.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Disperare marca Dumitru Pantazi și PSD. Proiectul privind metodologia de facturare a serviciilor de apă, introdus strategic pe ordinea de zi

Marius Parteni

Primăria Bacău plătește 795.000 de lei unei firme din Pașcani pentru proiectarea parcului industrial. Anul trecut, Consiliul Local a aprobat un alt PUZ pentru aceeași zonă

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Petru Rareș din Târgu Frumos

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site