NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Eliberați strada Grădiniței! Circulația va fi închisă pe cea mai circulată stradă din Pașcani

O porțiune din cea mai circulată stradă din Pașcani intră de luni în lucrări de reparații stradale. Vorbim de strada Grădiniței, sectorul de la intersecția Crinilor cu Moldovei.

Mai exact este vorba despre porțiunea tranzitată de camioane din zona magazinului Crinul până la Constructorul.

„Vă aducem la cunoștință că în ziua de luni, 13 iulie 2020, se vor executa lucrări de asfaltare în zona străzii Grădiniței până la semafor Constructorul, începând cu ora 07.30. Cu acest prilej se interzice circulația și staționarea autovehiculelor în această zonă”, se arată într-un anunț al Poliției Locale, instituție din subordinea Primăriei Pașcani.

Nu este specificat în anunț pentru cât timp vor fi menținute restricțiile. Traficul de pe acest sector de drum va fi deviat pe strada Crinilor. Este de așteptat să se creeze ambuteiaje mai ales din cauza tirurilor și camioanelor cu piatră.

Cât privește asfaltările pe Ștefan cel Mare și Moldovei este de așteptat ca porțiunea de la Oficiul Poștal până la prima intersecție semaforizată să fie finalizată până sâmbătă.  

Lucrările de reparații stradale, așa cum sunt ele anunțate, fac parte dintr-un contract pe care Primăria Pașcani l-a semnat în anul  2018. Nu sunt cunoscute motivele pentru care lucrările au fost amânate atât de mult timp.

loading...
Advertisements

Related posts

Vopsea pentru lemn pe şosele la Iaşi? Mor oameni din cauza dvs.,domnilor de la Drumuri!

Redacția

Andrei Rîznic prezintă documente în scandalul ANL:„Nu am avut niciodată în proprietate acel apartament! Declarația notarială atestă situația de fapt!”

Răzvan Grecu

Pășcănenii se luptă cu datoriile. Cereri de scutire la plata debitelor înregistrate

Ema Roman
Încarcă...