NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Elevii din Mircești au fost vizitați de polițiști

În cadrul Programului Cadru de Prevenire a Delincvenţei Juvenile şi a Victimizării Minorilor, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mirceşti au desfăşurat o activitate educativ-preventivă la Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII Mirceşti.

 

Activitatea a avut drept scop creşterea gradului de informare a elevilor pentru reducerea riscului de victimizare şi de implicare în traficul de persoane, principalele forme ale traficului de persoane, factorii care le determină, metode folosite de traficanţi şi sfaturi preventive pentru a nu ajunge victime ale acestei infracţiuni. Această etapă a avut ca şi componentă printre celelalte aspecte, prevenirea victimizării minorilor prin utilizarea reţelelor de socializare.

  

 

A fost prezentat un material cu tema „Siguranţa pe internet”,iar problematica abordată a fost îmbinată cu speţe concrete.
La activitate au participat 40 elevi ai claselor V-VIII ai Şcolii Gimnaziale cu clasele I-VIII Mirceşti, părinţi ai elevilor, 9 cadre didactice şi directorul şcolii.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Atentie, nu mai ai voie sa iti pui numarul asta la masina! Acestea sunt placutele auto interzise de MAI! Ce combinatii nu ai voie sa alegi pentru masina ta

Redacția

Scandal imens la verificarea aparatelor radar

Redacția

Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipale pe urmele chiulangiilor. 32 de elevi au fost depistați în baruri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site