NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Proinvest Group lansează anul acesta doua game noi de produse

Proinvest Group, compania din Paşcani specializată în prelucrarea oțelului care anul trecut a achiziţionat SCUDAS, una din cele mai mari şi mai vechi fabrici de scule, portscule şi accesorii pentru maşini – unelte din România, va prezenta anul acesta vizitatorilor Metal Show două game noi de produse: Portscule pentru maşini unelte CNC şi Cuţite de strung cu plăcuțe amovibile.

 

Orientarea şi fixarea rapidă a portsculelor în alezajul arborelui principal sau în cadrul magaziei de scule, stabilitatea prinderii şi capacitatea ridicată de absorbţie a vibraţiilor, precizia excelentă, garantează scurtarea timpilor auxiliari şi creşterea productivităţii. Compania oferă portscule cu prindere BT şi ISO pentru frezare şi găurire, echilibrate dinamic G2.5- 14000 – 25000 rpm, bătaie radială de 0,003 mm.

  

Cuţite de strunjire exterioară şi interioară pentru toate tipurile de strunguri cu comandă numerică echipate cu plăcuțe amovibile specializate din carburi metalice, capabile să prelucreze fontă, oţeluri carbon, oţeluri aliate, oţeluri inoxidabile şi aliaje de titan. Echiparea corpului de cuţit cu plăcute specializate oferă utilizatorilor versatilitate, precizie şi economii de scară în utilizarea sistemelor de strunjire.

Proinvest Group este o afacere de familie fondată în anul 2000 al cărei obiect de activitate îl reprezintă prelucrarea oţelului.

 

Compania dezvoltă, produce şi comercializează semifabricate, componente şi sisteme din oţel pentru construcţii, inginerie şi industrie, domeniul construcţiilor având în prezent cea mai mare pondere în vânzări.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local Răchiteni, luni 7 octombrie (VIDEO)

Redacția

Dinozauri robotizaţi în parcarea Iulius Mall

Redacția

Sâmbătă va avea loc prima ediție a Competiţiei StrongMan. Află tot despre înscrieri

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site