NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

El este noul șef al Serviciului Rutier Iași!

 

Serviciul Rutier Iasi, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean are un nou sef. Unul dintre cei mai perseverenti, dar autoritari politisti din cadrul IPJ a castigat. Inspectorul Principal Mihai Soric a castigat concursul organizat pe data de 24 iulie. Postul de sef al Serviciului Rutier Iasi a ramas neocupat dupa pensionarea comisarului sef Liviu Zanfirescu. 

 

  

Imputerniciti pentru ocuparea acestui post au fost, pe rand, comisarii Constantin Mosiesei si Adrian Ciopraga, dar si Dragos Moisuc. Mihai Soric a terminat studiile la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, iar de opt ani isi desfasoara activitatea in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, pe linie rutiera. 

Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au discutat cu Mihai Soric, noul sef al Serviciului Rutier, si au aflat ce planuri de viitor are. „Imi propun impreuna cu ai mei colegi sa scad numarul accidentelor rutiere, mai ales numarul celor mortale. Avem o echipa formata din tineri si cred ca o sa mearga totul asa cum trebuie”, a declarat seful Serviciului Rutier Iasi, inspector principal Mihai Soric. 

 

Politistul este vazut printre colegii sai un profesionist desavarsit. Mihai Soric este casatorit, tot cu o politista. El impreuna cu sotia sa Diana au doua fetite, in varsta de 4 si 6 ani. 

Mihai Soric are un frate geaman, care este tot politist. Acesta se numeste Lucian Soric si este imputernicit sef la Biroul pentru Centrul Universitar. Noul sef al Serviciului Rutier este in concediu de odihna deocamdata, insa in cateva zile va incepe o noua etapa din viata sa. Colegii lui Mihai Soric spun ca atunci cand lasa uniforma la finalul programului este un familist convins si un tata model. 

Sursa www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Marian Grigoraş va ocupa în continuare funcţia de prefect

Redacția

Un fost consilier judeţean PSD Iași a murit fiind infectat cu COVID-19. Este primul deces de la Spitalul Mobil de la Lețcani

Redacția

Un pelerinaj cum nu a mai fost niciodată: Sfânta Parascheva, organizare inedită

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site