RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Edi Iordănescu, după meciul României cu Liechtenstein: Au fost multe lucruri bune, dar ne-a lipsit claritatea la finalizare

Selecţionerul Edward Iordănescu a văzut multe lucruri bune în evoluţia tricolorilor în meciul cu Liechtenstein, încheiat însă la egalitate, 0-0, la Bucureşti, cu echipa de pe locul 202 în ierarhia FIFA.

„Îmi prezint regretul în fața suporterilor, în numele meu şi al echipei. Orice supărare au aş vrea să o reverse asupra mea, nu asupra echipei.

Au fost multe lucruri bune, dar ne-a lipsit claritatea la finalizare. Am avut atâtea situaţii, au funcţionat, am avut un atac poziţional destul de bun.

Ne-a lipsit golul, trebuie să  învăţăm din asta şi să sperăm că şansa va veni şi ea.

  

Eu nu eram interesat de un scor fluviu ci doar să câştigăm, pentru moralul echipei.

E o seară care nu ne bucură dar nu avem timp să stăm prea mult cu regrete. În seara asta trebuia mai multă forţă şi inspiraţie în faţa porţii  şi alta era situaţia”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit News.ro.

Nicolae Stanciu: Sunt mândru de felul în care am jucat cu Liechtenstein

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat, la finalul partidei amicale cu Liechtenstein, că este mândru de felul în care „tricolorii” au abordat acest ultim meci de pregătire dinaintea EURO 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Banalul medicament pe care îl are toată lumea în casă ce poate fi fatal copiilor. Avertismentul medicului Mihai Craiu

Redacția

Am întrebat 10 poeți despre cine și de ce mai scrie poezie / „Cine mai citește? Cei care scriu poezie terapeutic si elevii când au temă”

Redacția

Țara care a învins coronavirusul. De 100 de zile nu a mai avut niciun caz de infectare

Redacția
Încarcă...