NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Dumnezeu “i-a incuviintat” sefului Bisericii Ortodoxe din R. Moldova un BMW 7 estimat la 100 000 de euro


Inalt Prea Sfintitul Vladimir, mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Moldova, a venit de hramul Chisinaului la liturghie intr-un BMW 7 estimat la 100 000 de euro, achizitie recenta a prelatului care slujeste intr-o tara devastata de criza economica.

Mitropolitul avea anul trecut un BMW de model mai vechi, pe care l-a vandut, afirmand la acea vreme ca “isi doreste o alta masina, si anume cea pe care o va incuviinta Dumnezeu”, relateaza Jurnal de Chisinau.

Mitropolitul s-a mai remarcat si printr-o alta fapta saptamana aceasta, facand un apel public la justitia din Republica Moldova sa-l elibereze pe fostul premier Vlad Filat din arest si sa-l cerceteze in arest la domiciliu. IPS Vladimir spune, intr-un comunicat de presa, ca “nenumaratele acte de caritate” ale lui Filat “au fost infaptuite din cele mai sincere si mai crestinesti porniri”.

Reamintim ca judecatorii au acceptat cererea procurorilor moldoveni de arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a fostului premier Vlad Filat, acuzat de coruptie in dosarul disparitiei unui miliard de dolari din trei banci moldovene. Anterior, Filat fusese retinut de procurori in urma ridicarii imunitatii in Parlament.

sursa www.topiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cal tras de Mercedes pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu

Aveţi grijă la bancnotele de 100 de lei! Multe sunt falsuri

Oana Cordoneanu

Povestea tragică din spatele unei fotografii-emblemă a Revoluției din 1989. Poza a fost făcută de un american

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site