NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dumitru Pantazi uimește prin declarațiile sale.”Nu mi-am făcut campanie pe baza serviciilor publice”. Cetățenii i-au arătat că minte

Primarul Municipiului Pașcani a uitat ce a promis în campania electorală de la alegerile din anul 2012. El a făcut astăzi o serie de afirmații care au uimit cetățenii prezenți la audiențele de astăzi.

 

„Eu nu mi-am făcut campanie pe baza serviciilor publice”, a declarat Dumitru Pantazi, atunci când discuta împreună cu cetățenii despre problemele pe care le-a înregistrat fosta societate care furniza apă pășcănenilor. De asemenea un alt motiv pentru care primarul a venit cu acest răspuns a fost acela că nu el ar avea putere de decizie în societățile din subordine, ci membrii Consiliului de Administrație.

Afirmația lui Pantazi nu a rămas netaxată de oameni. Ion Moțatu, unul din cetățenii care face parte din grupul celor care au strâns emnături împotriva ApaVital i-a arătat primarului un pliant cu promisiunile din campania electorală.

„Ați susținut că nu v-ați făcut campanie pe tema serviciilor publice. Iată acest pliant, în care se vorbește despre consultarea cetățenilor, transparență în luarea deciziilor, reabilitarea rețelei de apă și canalizare, reducerea costurilor serviciilor publice”, a susținut Moțatu.

Pus în fața celor prezentate în pliant Pantazi a avut următoarea reacție:”Mulțumesc că mi le reamintești. Eu sunt vremelnic pe acest post. Mi-am propus să deschid acest oraș, i-am creat o direcție. Dacă este greșită, oamenii vor judeca”.

Afirmația unuia dintre cei prezenți la audiențe pentru a discuta pe acest subiect l-a blocat pe edil.”Ați îngropat orașul”, i-a transmis un alt cetățean din rândul celor care protestează împotriva ApaVital

Reamintim faptul că în pliantul „Proiectul tău pentru Pașcani” candidatul Dumitru Pantazi promitea, printre altele, reabilitarea rețelelor de apă, curățarea și deratizarea subsolurilor blocurilor, verificări și reparații ale rețelelor de apă care să elimine pierderile ale căror costuri sunt suportate în mod nejustificat de pășcăneni sau consultarea cetățenilor în problemele de interes pentru comunitate.    

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință ordinară de CL cu 8 puncte pe ordinea de zi

Redacția

Dezinfecția scărilor de bloc din Pașcani, pe final de săptămână. Dispenserele cu dezinfectant trebuie să ajungă

Marius Parteni

Grevă de avertisment la Primăria Pașcani. Angajații au cerut tichete de masă și salarii mai mari

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site