RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Drulă, despre Buzatu: E o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist. Aceste șpăgi sunt finanțate fix din taxele românilor

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Președintele USR, Cătălin Drulă, a comentat vineri seara cazul liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract, după cum au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Potrivit lui Drulă, acest caz este „o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist. Aceste șpăgi sunt finanțate fix din taxele românilor.Cei care dau aceste șpăgi le recuperează din contractele plătite cu bani publici.”

Liderul USR a făcut o legătură între pachetul de reforme anunțat de premierul Ciolacu și marile cazuri de corupție: „Pentru a finanța acest jaf generalizat vine Ciolacu cu creșterile de taxe. Să nu uităm că doar cu sprijinul lui Iohannis și al PNL pot face asta. Pentru că sunt tovarăși în această hoție.”, a mai spus Cătălin Drulă.

  

Susține-ne activitatea G4Media logo

Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație Paypal singulară

Donează suma dor  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

editiadedimineata.ro​: Ce „note” primesc liceele pe Google Maps?

Redacția

București: Târgul de Crăciun se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, iar accesul va costa 5 lei, dacă biletul e achiziționat online, sau 7 lei, dacă e luat la fața locului

Redacția

Noi documente clasificate au fost găsite de echipa juridică a președintelui Joe Biden într-o altă locație (CNN)

Redacția
Încarcă...